У Харкові на хабарі “погорів” інспектор Держпродспоживслужби

Фігуранту може загрожувати до шести років в’язниці.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. За даними слідства, головний спеціаліст одного з відділів захисту прав споживачів Держпродспоживслужби вимагав від підприємця 11 тисяч гривень. За гроші інспектор обіцяв “закрити очі” на порушення, виявлені в магазині з продажу мобільної техніки та аксесуарів.

В Умані поліцейський намагався з’їсти 500 доларів хабаря

6 червня після отримання хабаря співробітника Держпродспоживслужби затримали. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 368 (“хабар”) КК України. Зараз вирішується питання про вручення фігуранту підозри й обрання запобіжного заходу. Чоловікові може загрожувати до шести років позбавлення волі.

У Харківській області судді подарували 400 фальшивих доларів і пообіцяли $4000

Нагадаємо, раніше в Харкові співробітники Національного антикорупційного бюро викрили суддю під час отримання хабаря. За даними слідства, заступник голови районного суду отримала $4000. За цю суму вона повинна була винести постанову про повернення обвинуваченому $30 тисяч. Розслідування силовики вели з січня нинішнього року.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі