У Харкові на місці ДТП з підлітками легковик наїхав на співробітника поліції (Фото)

Потерпілого доставили в лікарню. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області.

11 листопада близько 17:00 на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської патрульні зупинили автомобіль Mazda. Під час спілкування з правоохоронцями 35-річна водійка вирішила виїхати з місця та наїхала на інспектора поліції. За інформацією пресслужби “главку”, в результаті ДТП травми отримав і правоохоронець, і власниця авто. Медики швидкої допомоги доставили їх до лікарні. Дані про інцидент внесли до Єдиного журналу обліку заяв та повідомлень.

У Запорізькій області п’яний водій збив поліцейського та протягнув його на капоті 5 кілометрів

 

3.jpeg

Варто відзначити, що за кілька годин до події на цьому ж місці водій позашляховика Toyota Land Cruiser збив двох людей на пішохідному переході. Судячи з відеозапису реєстратора, водій навіть не намагався загальмувати та протягнув одного з постраждалих через все перехрестя. В результаті аварії травми отримали 13-річні хлопчик та дівчинка. Дані ДТП зареєстрували в Єдиному журналі обліку заяв та повідомлень Харківського районного управління поліції №3.

Допомагав оформляти соцвиплати за “відкати”: у Харкові судитимуть поліцейського

Нагадаємо, у Харкові судитимуть рецидивіста, який вдарив поліцейського в обличчя. За інформацією прокуратури, вночі 20 червня четверо молодих людей підійшли до службового автомобіля поліцейських. Один з хлопців, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки заліз на машину та пошкодив її. Коли правоохоронці підійшли до авто, хлопець почав тікати. Один з копів наздогнав його та повів до машини, щоб скласти протокол. У цей момент хуліган вдарив правоохоронця по обличчю, після чого втік з місця події. Поліцейським вдалося розшукати порушника наступного дня. Хлопця помістили під варту, тепер йому загрожує до п’яти років в’язниці.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі