У Харкові на Нових Будинках оголосили карантин через скаженого тхора

У частині Немишлянського району Харкова оголошено карантин. Обмежувальні заходи пов’язані із загибеллю домашнього тхора, який заразився сказом. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У Харкові оголосили карантин через скаженого кота

Як стало відомо, тварина покусала господарів ще 16 липня, після чого померла. На наступний день мешканці провулка Снігурівського звернулися в міську лікарню №17. Перевірка показала, що їх вихованець помер від сказу.

Зараз господарі звірка знаходяться на лікуванні. Комісія при мерії оголосила карантин на вулицях Харківських дивізій і Танкопія, бульварі Богдана Хмельницького та на частині Московського проспекту.

Під Харковом виходжують косулю, якій довелося ампутувати ногу

Нагадаємо, раніше в Кабміні продовжили карантин до 31 серпня та озвучили нові обмеження. В уряді дозволили проводити масові заходи в приміщеннях і заповнювати 100% місць. Дистанцію між присутніми не обмежуватимуть. Водночас, учасники та організатори заходів повинні використовувати захисні маски або респіратори. Якщо всі присутні мають негативні результати тесту на COVID-19, який зроблений не більш ніж за 72 години, або документ повного курсу вакцинації, то такі обмеження не застосовують.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі