У Харкові на окружній зіткнулися легковик та дві фури (Відео)

Першими про подію на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе сьогодні повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця аварії.

У Харкові копи влаштували погоню за п’яним водієм (Відео)

На записі видно два вантажні автомобілі, які стоять на проїжджій частині з включеними аварійними вогнями. Між ними – легковий автомобіль. Марки машин поки встановити не вдалося. На асфальті також лежать уламки бампера однієї з вантажівок.

У пресслужбі патрульної поліції Харківської області кореспонденту Newsroom підтвердили інформацію про подію, проте подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше.

Смертельна аварія в Харкові: медики розповіли про стан постраждалих

Нагадаємо, раніше в Харкові на Нових Домах водій автомобіля BMW влетів у під’їзд житлового будинку на вулиці Танкопія, 21. Свідкам нічної події вдалося зняти на відео, як водій збирає речі та тікає. На місце аварії виїжджала патрульна поліція.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі