У Харкові на посаду заступника керівника Офісу реформ претендує бізнесмен з мільйоном у криптовалюті

Максим Геков подав декларацію у якості кандидата на посаду заступника начальника в Офісі реформ Харкова. Про це 1 грудня стало відомо з матеріалів, опублікованих в єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з оприлюдненим документом, Максим Геков володіє частиною будинку площею 181 квадратний метр в осілку Коротич. Співвласниками нерухомості також є батько з матір’ю претендента та Алла Гекова. Ще одна квартира площею 32 квадратних метрів у Пісочині вартістю 174 тисячі гривень записана на батька Максима Гекова.

Хто з можновладців у Харкові розбагатів завдяки біткоіну

Крім цього, він володіє автомобілем BMW 2001 року випуску вартістю 155 тисяч гривень. У свою декларацію бізнесмен також вніс криптовалюту в сумі 10 Ethereum, що в гривневому еквіваленті становить 1,26 мільйона. Згідно зі звітом, ці кошти у Максима Гекова з’явилися у 2018 році.

За минулий рік підприємець заробив 266 630 гривень. На рахунку в банку Геков зберігає 20 тисяч доларів та майже 20 тисяч гривень. Готівкою у підприємця є 328 тисяч в національній валюті.

У Харківській області прокурор накопичив 12,5 мільйонів гривень та купив кросовер

Варто відзначити, що в онлайн-сервісі перевірки компаній YouControl вдалося відшукати підприємця з таким же ім’ям, який проживає в смт Коротич Харківського району. Основний вид діяльності ФОП “Геков Максим Віталійович” – консультування з питань комерційної діяльності та управління. Приватне підприємство було зареєстровано в липні 2019 року і зараз продовжує працювати.

Як раніше писав Newsroom, у Харкові депутату від “Слуги народу” Вікторії Алексейчук подарували майже 1,5 мільйона гривень. Депутат подала декларацію, в якій відзвітувала про доходи за 2020 рік та показала дорогу покупку. Згідно з документом, тепер їй належить квартира в столиці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі