27 штрафів за порушення ПДР: у Харкові затримали “лихача” під наркотиками

13 січня у Харкові зупинили автомобіль Mitsubishi, який перебував у розшуку. На рахунку його власника, стверджують правоохоронці, 27 неоплачених штрафів за порушення ПДР і дві аварії. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

12 штрафів за перевищення швидкості: у Харкові розшукали “гонщика”

Під час спілкування з водієм копи виявили у нього ознаки вживання наркотиків. Чоловік у присутності свідків вирішив не проходити перевірку. Патрульні склали на нього адмінпротоколи за статтями 122-4 (“залишення місця аварії”), 124 (“порушення ПДР”) та 130 (“відмова від огляду на стан сп’яніння”) КУпАП. На фігуранта також виписали постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів.

Держвиконавці вилучили Mitsubishi до закриття виробництва. Адмінпротоколи надалі передадуть до суду.

ДТП на проспекті Гагаріна: Микола Харківський гнав по місту 180 кілометрів на годину

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова з’явилося місце для паркування автохамів. Раніше в районі перетину вулиць Маяковського і Трінклера встановили аналогічний “дорожній знак”. Зроблено це було для того, щоб відучити водіїв паркуватися поблизу трамвайних рейок і блокувати рух громадського транспорту. Автовласники, однак, продовжили ігнорувати правила, тому комунальники вирішили вжити додаткових заходів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі