У Харкові на території гаражного кооперативу намагалися викрасти чоловіка (Відео)

Фігурантам загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, інцидент стався на початку липня. Пізно ввечері троє чоловіків приїхали на територію одного з гаражних кооперативів в Індустріальному районі, щоб забрати у знайомого 15 тисяч гривень боргу.

У Харкові троє чоловіків зі зброєю зв’язали директора фірми та викрали велику суму

Побачивши хлопця з дівчиною біля одного з боксів, подільники схопили його та стали бити. Потім чоловіки заштовхали потерпілого в автомобіль Daewoo й спробували сховатися. Почувши крики дівчини, до місця бійки прийшли місцеві. Вони перегородили своїм авто проїжджу частину та перешкодили фігурантам виїхати з території гаражів.

 

 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтями 146 (“незаконне позбавлення волі або викрадення людини”) і 355 (“примушування до виконання чи невиконання цивільноправових зобов’язань”) КК України. Матеріали справи передали до суду. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на п’ять років.

У Харкові засудили ґвалтівника, який викрав жінку на першій зустрічі

Нагадаємо, раніше в Харкові п’ятеро марокканців вивезли студента в ліс, побили та вимагали гроші. Інцидент стався на вулиці Чернівецькій. Поліцейські з’ясували, що близько 20:00 додому до 21-річного харківського студента з Марокко прийшли п’ятеро невідомих. Непрохані гості почали бити чоловіка та вимагали повернути вигаданий борг. Потім зловмисники змусили сісти його в машину та відвезли в ліс. Там побої повторилися. Після цього потерпілого привезли в квартиру на вулиці Владислава Зубенка та знову побили. Лише коли троє зловмисників пішли, а двоє заснули, 21-річному хлопцю вдалося втекти від них. Пізніше в мережі з’явилося відео знущань над жертвою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі