У Харкові напали на медика швидкої допомоги, який приїхав на виклик

У Слобідському районі кілька чоловіків влаштували бійку і напали на фельдшера.

Першими про інцидент повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця події. На записі видно лежачого на тротуарі. Поруч з ним – автомобіль швидкої допомоги, фельдшер і кілька громадян.

За словами автора відео, бригада медиків відмовилася надавати медичну допомогу потерпілому. На записі чутні крики чоловіків, які вимагають доставити лежачого на тротуарі громадянина в лікарню. Один з чоловіків, викрикуючи образи на адресу фельдшера, кілька разів ударив службовий автомобіль рукою, після чого той від’їхав на безпечну відстань.

У Харкові Nissan не пропустив швидку: постраждав водій і двоє медиків

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта кореспонденту Newsroom розповів про те, що трапилося. За його словами, виклик про подію на вулиці Монюшка, 3А надійшов на спецлінію 26 липня.

 

 

 

“Прибувши на місце, медики з’ясували, що в компанії чоловіків сталася бійка. Під час бійки один громадянин постраждав, його знайомі викликали для нього “швидку”. Медики, що прибули на місце, намагалися оглянути лежачого на землі чоловіка, але його приятелі поводилися агресивно, напали на фельдшера, вдарили його й частково розірвали форму. Після цього співробітники швидкої допомоги від’їхали на безпечну відстань і подзвонили в поліцію. Постраждалого громадянина через годину доставили в лікарню”, – розповів Віктор Забашта.

У Харкові агресивний пацієнт накинувся на лікарів

У пресслужбі патрульної поліції подробиці події пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік напав на медиків. Інцидент стався в селі Глушківка Куп’янського району. Чоловік, який був у стані алкогольного сп’яніння, викликав швидку та зажадав, щоб вона відвезла його додому. Отримавши відмову, громадянин почав бити автомобіль медиків і пошкодив праве крило.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі