У Харкові нардепа, який поспішав на засідання з питань дорожньої безпеки, зупинили за порушення ПДР

Патрульні поліцейські зупинили за порушення ПДР у Харкові автомобіль Porsche Panamera, за кермом якого перебував народний депутат від “Слуги народу” Олександр Куницький. Фото і відео, на якому адвокат нардепа знайомиться з адміністративними матеріалами, виклав у Facebook депутат Харківської облради Анатолій Козловський.

 

Патрульні почали обдзвонювати водіїв, що ганяють Харковом на великій швидкості

В Управлінні патрульної поліції Newsroom розповіли, що інспектори зупинили Porsche Panamera в центрі Харкова за порушення вимог дорожнього знаку, а саме порушення рядності. Водій попросив перенести розгляд справи про адміністративне порушення, пояснивши, що поспішає і що йому потрібно скористатися юридичною допомогою. Поліцейські погодилися і перенесли розгляд справи в управління патрульної поліції. Туди замість водія з’явився його адвокат з клопотанням про перенесення справи на наступний день. Питання про адмінпорушення буде вирішаться сьогодні.

Патрульні вбачають у діях водія Porsche порушення за ч.1 ст. 122 Адмінкодексу: перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших ПДР. У разі притягнення до відповідальності, водієві доведеться заплатити 340 гривень штрафу.

На відео з управління патрульної поліції інспектор каже, що Олександра Куницького зупинили на вулиці Сумській, 2 – це якраз на перехресті, де сталася смертельна ДТП за участю Олени Зайцевої.

У Харківській області підлітки стали частіше влаштовувати ДТП і їздити за кермом під градусом – прокурор

Нагадаємо, що 22 листопада в Харкові пройшло виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, присвячене безпеці на дорогах. На ньому депутати, керівники правоохоронних органів і харківські бізнесмени обговорювали, як навести порядок на дорогах міста.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі