У Харкові натовп хлопців побив поліцейських: фігурантам вручили підозри

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 11 грудня близько 22:30 поліцейські отримали сигнал про бійку на вулиці Героїв Праці. Під час розгляду семеро хлопців не реагували на вимоги правоохоронців та стали чинити їм опір. В результаті бійки п’ятеро копів отримали тілесні ушкодження. Порушників затримали та доставили в районне відділення поліції.

У центрі Харкова кілька п’яних дівчат побили перехожу – очевидці

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігурантам вручили підозри за статтями 28 (“вчинення кримінального правопорушення групою осіб за попередньою змовою”) та 345 (“погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”) КК України. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

hop_biyka_1.jpeg

 

Конфлікт у “Болеро”: дії поліцейських кваліфікували як “хуліганство”

Нагадаємо, раніше в Харкові в закладі по вулиці 23 серпня сталася масова бійка. У поліції розповіли, що повідомлення надійшло близько 04:00 ночі. Правоохоронці прибули на виклик, оглянули місце події, опитали свідків, а також вилучили речові докази. Двоє учасників конфлікту отримали тілесні ушкодження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі