У Харкові нетверезий співробітник поліції спровокував дві ДТП

У Харкові розслідують обставини двох аварій на Салтівському шосе. Після першого зіткнення водій спробував сховатися, проте врізався ще у дві машини. Про це повідомили очевидці в міському Telegram-каналі “Автомобільний Харків”.

В 12 разів більше норми: в устілку п’яний водій влаштував ДТП на основі

У соцмережах також опублікували хронологію можливих дій порушника.

“Він здійснює перше ДТП на Нових Домах та тікає. О 17:05 він вдаряє Пріору на перехресті Салтівського шосе і проспекту Ландау та продовжує тікати. Не доїжджаючи до 8-го хлібозаводу він на великій швидкості таранить Шевроле та зачіпає ще один автомобіль. Від удару він втрачає управління, його розгортає та він летить через бордюр, через що перевертається”, – стверджують користувачі соцмереж.

photo_2021-11-14_18-03-00.jpg

Фото: Автомобільний Харків

Пізніше з’явилася інформація про те, що за кермом Mitsubishi Outlander перебував співробітник поліції з Сумської області Цю інформацію нам підтвердили власні джерела в правоохоронних органах.

Пізніше в Держбюро розслідувань розповіли подробиці про те, що трапилося. За даними силовиків, водієм кросовера був співробітник Охтирського відділу поліції. За попередньою інформацією, він був п’яний. У лікарню доставили водія Chevrolet та самого правоохоронця. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286-1 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які перебувають у стані сп’яніння”).

photo_2021-11-14_19-39-28.jpg

Фото: ТРУХА

Нагадаємо, раніше в Харківській області співробітник поліції протаранив вантажівку. У жовтні 2020 року водій автомобіля ВАЗ, рухаючись зі швидкістю 85 кілометрів на годину, порушив правила дорожнього руху і врізався в припарковану вантажівку MAN. В результаті ДТП постраждала колега поліцейського, яка перебувала в салоні легковика на пасажирському місці. Її з травмами середньої тяжкості доставили в лікарню. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) КК України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі