У Харкові озброєний рецидивіст пограбував два магазини та побив продавчиню: суд виніс вирок (Фото)

Про це 22 липня повідомили у прес-службі регіональної прес-служби прокуратури.

За даними слідства, у грудні чоловік проник у два магазини у Слобідському районі Харкова. Погрожуючи реалізаторам пневматичним пістолетом та фізичною розправою, фігурант пограбував їх. Одну з продавчинь чоловік ударив зброєю в обличчя, від чого жінка впала. Грабіжник схопив її за волосся, потяг у підсобне приміщення і продовжив бити. Після цього він забрав гроші з каси і втік. Загалом чоловікові вдалося викрасти близько дев’яти тисяч гривень.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Суд визнав фігуранта винним за статтею 187 “(розбій із проникненням у приміщення”) КК України та засудив до восьми років та шести місяців тюремного ув’язнення з конфіскацією майна. Вирок поки що не набрав чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі