Викрала машину після сварки: харків’янці загрожує п’ять років в’язниці

Дівчина після сварки з чоловіком викрала ключі від авто та поїхала у своїх справах. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

У поліцію звернувся житель Балаклії. Чоловік розповів, що невідомі викрали його автомобіль. Оперативники передали орієнтування з описом машини поліцейським і ті через деякий час помітили автомобіль на трасі. За кермом перебувала дівчина, яка на вимогу копів зупинитися не відреагувала. Правоохоронці вирушили в погоню і через кілька хвилин заблокували транспортний засіб.

Викрав машину, щоб поїхати до коханої: суд виніс вирок чоловікові

Під час спілкування з поліцейськими 26-річна порушниця розповіла, що вона посварилася з чоловіком, таємно взяла ключі від машини знайомого та вирушила у своїх справах. При цьому водійських прав у неї не було.

Відносно фігурантки поліцейські склали протоколи за статтею 126 (“керування транспортним засобом без відповідних документів”) та 122 (“невиконання водієм вимог про зупинку”) КК України. Також дівчині вручили підозру за статтею 289 (“викрадення автомобіля”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Автомобіль повернули власнику.

У Харкові судитимуть підозрюваного у вбивстві 15-річної росіянки

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що юних харків’ян підозрюють у спробі викрадення автомобіля. За словами правоохоронців, інцидент стався в Київському районі міста. Власник автомобіля не закрив транспортний засіб на ніч. Двоє хлопців 17 та 19 років вирішили викрасти авто. Хлопці сіли в салон і за допомогою проводів запалювання намагалися запустити двигун, однак після декількох невдалих спроб молоді люди залишили своє заняття і зникли. За діями хлопців з балкона спостерігав сусід власника легковика, він і викликав поліцію. Через кілька днів правоохоронці розшукали та затримали підозрюваних.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі