У Харкові патрульні гналися Московським проспектом за п’яною жінкою на Tesla

Вчора в Харкові правоохоронці двічі затримували водія “підшофе”. На жінку склали три адміністративні протоколи та постанову. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові вилучили автомобіль Mazda у любителя “поганяти” містом

Інформація про переслідування американського авто спочатку з’явилася в соціальних мережах. Свідки писали, що водій була в стані сильного алкогольного сп’яніння.

“Гонитва за Теслою на Московському проспекті! Неадекватну дівчину витягнули з авто АХ7128МС”, – повідомили очевидці в міському Telegram-каналі”Труха”.

Через добу в поліції підтвердили факт події на Московському проспекті. За даними правоохоронців, спершу жінка погодилася пройти перевірку на “Драгері”. Прилад показав, що в її крові міститься 1,81 проміле алкоголю. Копи почали складати на неї протокол за статтею 130 (“керування транспортом у стані сп’яніння”) КУпАП.

Однак у цей момент порушниця стрибнула в машину і спробувала сховатися. Патрульні зуміли наздогнати та заблокувати Tesla. Жінці ще раз запропонували пройти огляд, але цього разу вона відмовилася. У підсумку на неї склали ще один протокол за статтею 130, протокол за статтею 122-2 (“невиконання вимог зупинитися”) і постанову за проїзд на заборонний сигнал світлофора. Електромобіль вилучили та відправили на штрафмайданчик.

Нагадаємо, раніше під Харковом інспектори помітили автомобіль Mazda, який їхав з великим перевищенням швидкості. Водій на вимогу зупинитися не відреагував і спробував втекти з місця на швидкості в 128 кілометрів на годину. Копи кинулися в погоню. Через час іномарку вдалося зупинити шляхом блокування. Як з’ясувалося, на машині були встановлені чужі номерні знаки, а авто було ввезено територію України з порушенням митного законодавства.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі