Під Харковом знесли пам’ятний знак на честь “дружби України і Росії”

“Невідомі патріоти” знесли пам’ятний знак, про відновлення якого сьогодні заявив депутат харківської міськради Андрій Лесик. Об’єкт простояв всього кілька годин. Про це повідомили в Telegram-каналі організації “фрайкора”.

У центрі Харкова демонтували скандальний білборд

Сьогодні вдень представник ОТЗЖ опублікував пост про відновлення пам’ятного знака в Руській Лозовій. Він присвячений “дружбі російського й українського народу”. За словами Лесика, ці народи роз’єднує лише “сучасна політика”.

215321882_964369181016168_4850438631770486497_n.jpg

На заяву депутата міськради відреагували націоналісти. Спочатку в організації “Світанок” висловили впевненість, що пам’ятний знак буде демонтований так само як в березні нинішнього року. А всього за годину представники “Фрайкора” опублікували фото знесеного каменю.

 

 

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова демонтували пам’ятний знак на честь першої маївки. Він був відкритий в сквері на березі річки Лопань майже 40 років тому. У пресслужбі мерії підтвердили інформацію про демонтаж пам’ятника. За даними чиновників, він не перебував на чиєму-небудь балансі та знаходився в аварійному стані. Замість цього знака пізніше було встановлено пам’ятник митрополиту Никодиму.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі