У Харкові патрульні оштрафували водія міського автобуса, який грубо порушив правила руху

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Харківській області.

У Харкові підліток розбив елітний Porsche з “мажорними” номерами

За інформацією відомства, сьогодні в мережі з’явився відеозапис, на якому зафіксовано грубе порушення правил дорожнього руху — водій муніципального автобуса Karsan під час розвороту перетнув дві суцільні лінії. Патрульні розшукали порушники та склали стосовно нього постанову за статтею 122 (“перевищення встановлених обмежень руху”) КУпАП.

photo_2021-11-29_16-01-39.jpg

 

У Харкові поліція знайшла автохама, який ледь не збив на переході жінку з двома дітьми (Відео)

Нагадаємо, раніше харківські копи розшукали ще одного водія, який став “героєм” соцмереж. Водій Lexus вирішив об’їхати пробку по зустрічній смузі та по трамвайних коліях. Через пару днів патрульні помітили автомобіль порушника вулиці Чернишевській та зупинили його. Правоохоронці опитали чоловіка та надали йому відео доказ його порушення. Відносно фігуранта поліцейські склали постанову за статтею 122 (“порушення правил розташування транспортних засобів на дорозі”) КУпАП.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі