У Харкові патрульні прийняли до своїх лав дев’ятирічного хлопчика

У Харкові дев’ятирічний Ростислав Губін прийняв присягу поліцейського та навіть провів своє перше патрулювання. Хлопчику видали форму та значок. Про те, як правоохоронці реалізували мрію дитини, розповіли в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харківській області поліцейські прийняли до своїх лав 9-річного хлопчика

“9-річний Ростислав бореться з важкою недугою. Але ми віримо, що йому обов’язково вдасться одужати, адже Ростик справжній боєць, якого завжди готові підтримати поліцейські всієї країни”, – розповіли в УПП.

Вчора харківські поліціянти взяли хлопчика у свої ряди, а глава Управління патрульної поліції Олена Стрижак видала йому фірмовий значок і форму. Бійці спецпідрозділу “ТОР” також передали юному “колезі” іграшки. Після цього для Ростислава організували коротке патрулювання та екскурсію по одному з будинків УПП.

 

 

Нагадаємо, раніше в Харківській області рятувальники допомогли дитині. Хлопчик 2010 року народження виявився в “безвихідній” ситуації через власну необережність. Виклик у село Минківка надійшов у ДСНС ввечері 10 березня. На місці з’ясувалося, що дитина наділа гайку на палець правої руки та не змогла його самостійно зняти. Бійці ДСНС за допомогою підручних засобів звільнили школяра.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі