У Харкові патрульні розшукали водія, який проїхав перехрестя на червоне світло

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Першими про подію на вулиці Клочківській 61/63 повідомили очевидці, опублікувавши запис з відеореєстратора в соціальній мережі. За словами свідків, водій легковика ВАЗ-2112 проїхав перехрестя, проігнорувавши червоне світло.

У Харкові оштрафували маршрутника, який не пропустив машину ДСНС (Відео)

Патрульні оперативно розшукали порушника. Відносно чоловіка копи склали постанову за статтею 122 (“проїзд перехрестя на заборонний сигнал світлофора”) КУпАП.

Проїхав на червоний по зустрічній смузі: У Харкові патрульні оштрафували водія

Нагадаємо, 29 вересня патрульні зупинили на проспекті Гагаріна тролейбус, що їхав по 49-му маршруту. У салоні знаходився 51 пасажир, хоча сидячих місць всього 32. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за порушення правил карантину. В ході розгляду чоловік не визнав провини. У якості доказів були додані записи з боді-камер поліцейських. В результаті водія визнали винним у порушенні карантину і засудили до штрафу в 17 тисяч гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі