У Харкові патрульні затримали водія з підробленими документами

Номери на кузові машини не збігалися з даними в базі поліції.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області. Вночі 25 червня копи зупинили автомобіль Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці помітили сліди підробки у свідоцтві про реєстрацію машини.

У Харкові патрульні поліцейські супроводили авто з породіллею до лікарні

Крім цього, правоохоронці виявили розбіжності в номерах кузова з тими, що є в реєстраційній базі. Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу.

205718140_2994491500833715_8779974792314904810_n.jpg

 

У Харкові елітний спорткар врізався в паркан на проспекті Гагаріна

Нагадаємо, в Харкові поліція знайшла автохама, який ледь не збив на переході пішоходів. Інцидент стався на вулиці Гвардійців Широнінців. Водій автомобіля ЗАЗ спробував об’їхати машину, що зупинилася перед зеброю, виїхав на зустрічну смугу та ледь не збив жінку з двома дітьми, промчав прямо перед ними. Копи змогли розшукати лихача, який зізнався в скоєному.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі