У Харкові під час пожежі в багатоповерхівці загинув чоловік (Фото)

Трагедія сталася в Московському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на проспекті Ювілейному, 32/186 надійшов на спецлінію 24 грудня о 02:16. До місця НП направили два відділення рятувальників на автоцистерні та автодрабині.

Зламали двері та забралися через вікно: у Харкові пожежники врятували сплячого чоловіка

Але момент їх прибуття полум’я охопило квартиру на восьмому поверсі. Площа пожежі склала п’ять квадратних метрів. Під час ліквідації вогню рятувальники виявили тіло 47-річного чоловіка. О 03:26 загоряння вдалося ліквідувати. Зараз співробітники ДСНС встановлюють причину пожежі.

У Харківській області під час пожежі у квартирі жінка отруїлася чадним газом (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харківській області пожежники евакуювали жителів п’ятиповерхівки. НП сталася ввечері 23 листопада в селищі Куп’янськ-Вузловий. Горіла кімната у квартирі на третьому поверсі, на сходовій клітці утворилося сильне задимлення. Рятувальники вирішили провести евакуацію та вивели на свіже повітря мешканців верхніх поверхів, серед яких було троє дітей.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі