У Харкові під час пожежі в квартирі загинула жінка (Фото)

Трагедія сталася в Холодногірському районі. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА.

Надзвичайна подія сталася 21 жовтня близько 3:50 на вулиці Таганській, 16. Під час ліквідації вогню в квартирі на другому поверсі рятувальники виявили тіло 38-річної жінки. Площа пожежі склала п’ять квадратних метрів.

Під Харковом рятувальники сім годин гасили пожежу в цеху з виробництва меблів (Фото)

О 5:03 вогнеборцям вдалося ліквідувати полум’я. За попередньою інформацією, причиною НС стало необережне поводження з вогнем.

211021-7.jpeg

 

На вокзалі в Харкові горіла будівля з кабінетом начальника станції (Відео)

Нагадаємо, раніше сталася пожежа в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхівки по вулиці Новгородській, 44. На момент прибуття пожежних господаря квартири не було вдома. Рятувальники почали вибивати двері, трохи пізніше господар прийшов і відкрив її. Всередині горіли балкон і кімната, частково постраждав коридор. Площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів. За попередньою інформацією, джерело спалаху знаходилося на балконі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі