У Харкові під час пожежі в квартирі загинув чоловік

Рятувальники понад годину гасили пожежу в Холодногірському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Беркоса 1/16 надійшов на спецлінію 29 червня о 3:46. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття у квартирі на другому поверсі горіла кімната та коридор. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів.

У Харкові через проблеми з проводкою згорів продуктовий кіоск (Фото)

Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло чоловіка 1966 року народження. О 4:37 полум’я вдалося ліквідувати. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

У ТРЦ Nikolsky евакуювали відвідувачів і шукали бомбу (Фото, Відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові у дворі житлової 16-поверхівки по вулиці Молочній, 30 недалеко від стадіону “Металіст” згоріли легковики Toyota Camry та Suzuki Grand Vitara. Загальна площа пожежі становила близько 6 м кв. Від температури почала плавитися фарба на сусідніх авто Mazda 6 і Hyundai Accent.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі