У Харкові під час ремонту водостоку виявили авіабомбу (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування і швидкого реагування.

За даними відомства, під час ремонту водостоку в промисловій зоні на вулиці Великій Панасівській будівельники виявили боєприпас великих розмірів, після чого відразу викликали рятувальників.

247026440_341223097801046_2523373344264130998_n.jpg

 

Під Харковом поруч із автобусною зупинкою знайшли артснаряд

Прибувши на місце, піротехніки ідентифікували небезпечний предмет, як авіаційну бомбу SD-250 часів Другої світової війни. Боєприпас повантажили в автомобіль, вивезли на спецполігон і знищили. В результаті інциденту жертв і постраждалих немає.

У Харківській області діти грали знайденим у озера снарядом

Нагадаємо, раніше в Харкові біля дитячого майданчика знайшли гранату. Як повідомили в поліції, до правоохоронців звернувся 33-річний місцевий двірник. Він повідомив, що у дворі неподалік від проспекту Науки було виявлено предмет, схожий на гранату. В ході перевірки з’ясувалося, що у боєприпасу був відсутній запал.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі