У Харкові під колесами легковика загинув пенсіонер

ДТП сталося в Київському районі. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА.

За даними правоохоронців, 14 лютого о 18:24 на вулиці Леся Сердюка, 62 водій легкового автомобіля збив пішохода. Від отриманих травм чоловік помер до приїзду медиків швидкої допомоги. На вигляд загиблому — близько 70 років.

У Харкові BMW врізався в паркан: рятувальники дістали з машини двох людей

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини інциденту та встановлюють особу пенсіонера.

Аварія на Шевченка: рятувальники дістали жінку з авто, що звалилося в котлован

Нагадаємо, раніше під Харковом в районі повороту в селище Рогань автомобіль Nissan з’їхав у кювет та врізався в дерево. Від удару ствол впав на дах авто і заблокував всередині двох жінок. Рятувальники за допомогою спецінструменту звільнили двері кросовера і допомогли водійці та пасажирці вибратися з автомобіля. Обох жінок з травмами медики швидкої допомоги доставили їх до лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі