У Харкові під колесами Volkswagen загинула жінка

У Слобідському районі Харкова правоохоронці з’ясовують обставини аварії, в результаті якої загинула жінка. Особу жертви зараз також встановлюють. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління “главку”.

Смертельна ДТП на трасі: водій отримав умовний термін

Інформація про смертельну ДТП на проспекті Героїв Сталінграда спочатку з’явилася в соціальних мережах. У міському Telegram-каналі “Труха” з посиланням на очевидців стверджували, що водій був п’яний.

У поліції поки не можуть ні підтвердити, ні спростувати ці відомості. На місці трагедії зараз працює слідчо-оперативна група. Як стало відомо, під колесами автомобіля Volkswagen загинула жінка. На вигляд їй було 75-80 років.

Відволікла заправка: адвокат розповів, чому водій фури проїхав на червоний

Нагадаємо, раніше в Харківській області силовики затримали ймовірного винуватця смертельної аварії. Інцидент стався на автодорозі Харків-Вовчанськ 5 листопада. Будучи п’яним, 45-річний водій автомобіля ВАЗ-2121 зіткнувся з причепом вантажівки МАЗ. Внаслідок ДТП пасажирка легковика загинула на місці. Водія ВАЗу медики госпіталізували до лікарні з травмами.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі