У Харкові підліток на велосипеді не розминувся з припаркованим Lexus

ДТП сталася в Московському районі міста. Про це 3 серпня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, 15-річний хлопець врізався в припаркований Lexus на проспекті Ювілейному. Після зіткнення медики діагностували у велосипедиста удари та госпіталізували в лікарню.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події. Інформацію про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку Харківського районного управління поліції №2.

Потрійне ДТП у Харківській області: постраждало двоє людей

Нагадаємо, раніше велосипедист врізався у двері припаркованого авто. За даними слідства, 59-річний водій відкрив двері та відволікся на пошук особистих речей. У цей час на великій швидкості в неї врізався велосипедист. Постраждалого забрала бригада швидкої та доставила в лікарню, але, не дивлячись на допомогу медиків, 55-річний пацієнт помер. За попередньою інформацією, в момент аварії він був п’яний. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини”).

Коментарі