У Харкові після удару струмом і падіння з моста загинула 13-річна дівчинка

Поліція розслідує смерть неповнолітньої харків’янки.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. Сигнал про подію на вулиці Конотопській надійшов на спецлінію від медиків 8 червня о 21:25. Правоохоронці з’ясували, що загибла в компанії чотирьох підлітків у віці 13-14 років залізла на залізничний міст.

У Харкові на сходовій клітці жінку вбило струмом

На висоті близько восьми метрів дівчинка торкнулася лінії електропередач. Отримавши удар струмом, школярка зірвалася вниз, і померла до приїзду бригади швидкої допомоги. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“умисне вбивство” з позначкою “нещасний випадок”). Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту.

Харківського підприємця вбило струмом у трансформаторній будці

Нагадаємо, раніше в Харківській області загинув 33-річний житель села Гур’єв Козачок Золочівського району. Про це повідомили в пресслужбі “Харківобленерго”. Коли молодий чоловік намагався незаконно під’єднатися до лінії електропередач, він доторкнувся до проводу під напругою. Від удару струмом місцевий житель загинув. Правоохоронці встановили, що будинок, в якому жив чоловік, чотири роки тому відключили від електропостачання за несплату.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі