У Харкові після відкриття оновленого скверу на його ремонт виділили ще 44 мільйони гривень

Управління екології та благоустрою Харківської міської ради уклало договір з фірмою “Укрспецреставрація” на 44,2 мільйона гривень. Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

За умовами угоди, підрядник проведе Капітальний ремонт території на Ново-Баварському проспекті, 85. Роботи зобов’язані закінчити до 31 грудня 2022 року. Як відзначають в ХАЦ, ця ділянка належить до Ново-Баварського скверу, який після реконструкції вже відкрили в жовтні цього року.

Висотка на Клочківській: суд тимчасово заборонив будівництво житлового комплексу

За інформацією громадських діячів, цього третій договір про капітальний ремонт скверу, їх загальна сума становить 146,7 мільйона гривень.

“Докладні кошториси до цих договорів не були опубліковані, тому заявлена вартість будівельних матеріалів та робіт залишається невідомою. У Технічному завданні сказано, що підрядники зобов’язані покласти в сквері газон на площі 36 тисяч квадратних метрів”, — йдеться в повідомленні ХАЦ.

Харківські комунальники планували витратити на корпоратив 118 тисяч гривень

Нагадаємо, раніше в Харкові створили сервіс для перевірки законності новобудов. У розділі “Документи” кожної новобудови зібрані всі необхідні для будівництва дозволи. Фахівці проаналізували 83 житлових комплекси, в яких ведеться продаж площ. Як з’ясувалося, 11 будівель не мають дозволу на будівництво, чотири — стоять на землі, яка використовується неналежним чином, 29 — частково або повністю введені в експлуатацію.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі