У Харкові планують повністю перебудувати один з найбільших ТРЦ (Фото)

У Харкові анонсували масштабну реновацію торгово-розважального центру Dafi. Її почнуть навесні нинішнього року, але сам об’єкт повністю закривати не планують. Про це повідомили на сайті ТРЦ.

Автором проєкту стало британське архітектурне бюро Design International. Експерти пропонують оновити фасад будівлі, місця загального користування, ресторанний дворик та атріуми. Крім того, будуть побудовані додаткові торгові площі.

Фото: Дафі ТРЦ Харків

Зокрема, фасаду планують надати хвилясту форму та обшити його зверху HPL-панелями. А центральним елементом стане величезний вигнутий екран. Як стверджують в ТРЦ, його буде видно навіть з Журавлівки.

Фото: Дафі ТРЦ Харків

Всередині торгово-розважального центру хочуть створити пішохідну зону шириною до шести метрів. На ній будуть місця для відпочинку з зеленими острівцями.

Автори також планують створити зовнішню зону з окремими входами в магазини, міні-кафе, пекарні та кондитерські. Харків’янам не доведеться заходити в ТРЦ, щоб зробити невеликі покупки.

Фото: Дафі ТРЦ Харків

Що ж стосується прибудови, то в Dafi анонсували два поверхи із загальною торговою площею до 10 тисяч квадратних метрів. Крім звичних магазинів та ресторанів, в ній будуть розташовуватися льодова арена та оновлений фітнес-центр.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі