У Харкові в результаті ДТП постраждали трирічна дитина та четверо дорослих

Харківські правоохоронці встановлюють обставини аварії, що трапилася в Немишлянському районі. В результаті зіткнення травми отримали п’ятеро людей. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Суд заарештував п’яного водія, який збив на смерть 18-річну дівчину

Аварія сталася вчора близько 19: 30 недалеко від перехрестя Салтівського шосе та окружної дороги. Від удару і Geely, і ВАЗ-2108 з’їхали на узбіччя. В результаті зіткнення травми отримали обидва водії, а також троє пасажирів — 33-річна жінка та трирічна дівчинка з “вісімки” і 31-річна жінка з “китайця”.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”). Силовики встановлюють всі обставини того, що сталося.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Нагадаємо, раніше 24 січня в Харкові сталася аварія, в результаті якої постраждав чоловік. З місця події його забрали медики та доставили в лікарню. ДТП сталося на Московському проспекті, 40. В результаті зіткнення Daewoo Lanos і Volkswagen Jetta постраждав водій першої машини.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі