У Харкові показали, як виглядатиме Журавлівський гідропарк після реконструкції (Фото)

У Харкові чиновники розповіли про масштабний проєкт з облаштування Журавлівського гідропарку. Там планують розчистити русло річки та оновити пляжну зону. Про це розповіли в пресслужбі міськради.

У Харкові планують облаштувати пляжну зону

За даними мерії, на Журавлівці хочуть встановити спортивні та дитячі майданчики, а також обладнати ділянку для занять водними видами спорту. Що стосується зовнішнього вигляду комплексу, то в ньому планують створити набережні для прогулянок, дендропарк, оглядові майданчики та бігові доріжки.

Фото: пресслужба міськради

Проєкт буде реалізований в рамках концепції “Зелений каркас” міста. Крім благоустрою самого гідропарку, в міськраді обіцяють прокласти 11 кілометрів велосипедних доріжок.

Нагадаємо, раніше в Харкові після 11 місяців простою запрацював найстаріший кінотеатр. Кінотеатр “Парк” закрився ще 1 грудня 2020 року. Тоді в адміністрації говорили, що на рішення вплинула криза і кілька нокдаунів, у зв’язку з чим виторг впала в кілька разів. Однак у ньому провели реконструкцію і незабаром відкрили знову.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі