У Харкові поліцейські склали адмінпротокол на чоловіка через скаргу на домашнє насильство

У поліції прокоментували сімейний конфлікт, після якого харків’янка Катерина Уварова публічно попросила захисту від чоловіка.

Як розповіли у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, звернення про вчинення домашнього насильства зареєстрували в єдиному обліку Харківського районного управління поліції №3.

Співробітники сектору протидії домашньому насильству склали стосовно 36-річного Михайла Уварова адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 України Про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає до 340 гривень штрафу.

Крім того, копи винесли тимчасову заборону на будь-які контакти з дружиною протягом 10 діб.

У Харкові судитимуть чоловіка, підозрюваного в домашньому насильстві

Раніше Newsroom писав, що 25-річна харків’янка поскаржилася на сімейне життя і звинуватила чоловіка в тотальному стеженні та погрозах. Жінка розповіла, що чоловік відкрив для неї фітнес-студію в центрі міста, проте постійно контролював і забороняв зустрічатися з подругами. Не витримавши напруги, жінка вирішила розлучитися. Своєю чергою Михайло Уваров розповів, що дружина вирішила його обмовити та “прославити”, щоб забрати майно.

Коментарі