У Харкові поліцейські отримали анонімне повідомлення про мінування аеропорту та двох літаків

Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА. За даними відомства, 28 листопада об 11:45 на електронну адресу ГУ НПУ в Харківській області надійшло анонімне повідомлення про мінування будівлі Харківського аеропорту та двох літаків.

У Харкові через пожежу в дев’ятиповерхівці евакуювали мешканців з усього під’їзду

На місце виїжджали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та співробітники екстрених служб. Всі об’єкти та територія аеропорту були обстежені, ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Евакуація громадян не проводилася.

Наступного дня після відкриття в Харкові нового ТРЦ з нього евакуювали відвідувачів

Нагадаємо, у червні на Салтівці чоловік погрожував підірвати гранату на дитячому майданчику. Тримаючи в руці боєприпас, неадекват повідомив дітям, що зараз “буде все підривати”. Поліція затримала порушника в одному з під’їздів. “Жартівником” виявився 27-річний місцевий житель, у якого в ході обшуку знайшли гранату Ф-1.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі