У Харкові поліція обіцяє винагороду за інформацію про небезпечного злочинця (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За скоєння тяжкого злочину оперативники розшукують 32-річного Володимира Евглевского, раніше судимого за розбій та непокору владі.

Поїхала, щоб пожити дорослим життям: зниклу дівчинку з Торецька знайшли в Харкові

За даними поліції, чоловік зареєстрований в селі Геніївка Чугуївського району, ніде не працює, зловживає спиртним та не має постійного місця проживання.

Прикмети фігуранта: на вигляд — 40 років, зріст близько 180 сантиметрів, статура худорлява, на кистях рук є татуювання. Одягнений у брудний зимовий одяг.

1_0.jpg 

 

Розтрата 30 мільйонів: колишнього заступника директора Харківського авіазаводу оголосили в розшук

У поліції просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про громадянина, зателефонувати за телефонами: 057-705-93-63, 057-705-93-00 або на безкоштовну лінію 80-675-411-000. Конфіденційність та грошова винагорода гарантовані.

Нагадаємо, раніше в Харківській області завдяки допомозі людей знайшли підозрюваного в згвалтуванні. У місті Чугуїв Харківської області силовики завдяки допомозі небайдужих громадян затримали чоловіка. За словами голови обласної поліції Андрія Рубеля, до правоохоронців надійшла величезна кількість дзвінків від небайдужих людей. Всі повідомлення були оброблені й це дозволило зловити злочинця.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі