У Харкові поліція просить допомоги в пошуках 13-річної дитини

У Харкові правоохоронці розшукують Єгора Петрищева 2008 року народження. Хлопчик пішов з дому ввечері 14 вересня і досі не повернувся. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Раніше 13-річний харків’янин вже не раз тікав з дому. Прикмети дитини: на вигляд 12-14 років, худорлявої статури, каштанове волосся, карі очі. Перед зникненням Єгор був одягнений у чорну куртку з помаранчевим капюшоном, чорні спортивні штани та сині мокасини. Силовики просять усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження неповнолітнього, звернутися за телефоном (057) 700-43-04 або будь-яким іншим зручним способом.

У Харкові футбольні ворота впали на дитину: шестирічний хлопчик у важкому стані

Нагадаємо, раніше в Харківській області розшукали підлітка, який втік з лікарні. Для пошуків хлопця привернули всіх правоохоронців райвідділу. Протягом декількох годин поліцейським вдалося розшукати втікача. Він знаходився в селі Коропове Чугуївського району. Як з’ясувалося, неповнолітній втік з медустанови, щоб скупатися в річці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі