У Харкові поліція розшукала дівчинку, яка втекла з дому після сварки з матір’ю

Харківські правоохоронці за дві години розшукали 14-річну мешканку селища Безлюдівка. Про зникнення дівчинки повідомила її мати. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління поліції.

Вчора о 16:40 до правоохоронців звернулася жінка. Вона розповіла, що після сварки її дочка пішла в школу та не повернулася. Під час відпрацювання території поліцейські знайшли дівчинку в одному з магазинів. Втікачка заявила, що не збирається повертатися додому. Правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду.

Поліцейські за кілька годин розшукали зниклого школяра

Нагадаємо, раніше харківські силовики розшукали дівчину, яка втекла з дому. До поліцейських звернулася мати 17-річної харків’янки. Вона розповіла, що в ніч з 28 на 29 серпня дочка пішла та не повернулася. Силовики оперативно встановили місцеперебування дівчини. З’ясувалося, що вона поїхала до свого хлопця в місто Новомосковськ Дніпропетровської області.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі