У Харкові поліція шукала вибухівку в трьох супермаркетах

23 грудня о 16:18 на електронну пошту Нацполіції в Харківській області надійшла інформація про мінування трьох об’єктів. Анонімний зловмисник заявив про загрозу для відвідувачів супермаркетів “Клас” на Салтівському шосе, 248, проспекті Гагаріна, 178 і Московському проспекті, 259. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

За пограбування магазину іграшок лжемінер отримав “недитячий” термін

За вказаними адресами виїжджали екстрені служби. Евакуацію громадян вирішили не проводити, але силовики оглянули приміщення та прилеглу територію. Їм не вдалося знайти будь-яких боєприпасів або вибухових речовин.

Нагадаємо, раніше Ленінський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про “мінування” будівлі поліцейського управління на вулиці Ярославській 1/29. Інцидент стався 18 травня нинішнього року. Учениця школи № 37 зателефонувала на гарячу лінію “102” та заявила, що в будівлі знаходиться бомба. Пізніше з’ясувалося, що дівчинка страждає психічним розладом. За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян юну харків’янку засудили до двох років позбавлення волі з роком умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі