У Харкові поліція забрала з родини п’ятирічну дівчинку, яка втекла з дому

У Харкові правоохоронці спочатку розшукали зниклу дитину, а потім передали його під нагляд медиків. Таке рішення прийняли через неналежні умови, в яких жила дівчинка. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Поліцейські розшукали заблукалого 85-річного грибника

6 жовтня в чергову частину звернулася харків’янка і розповіла про зникнення онуки. За її словами, маля вибігло на вулицю і не повернулося. Співробітники ювенальної превенції змогли всього за пів години розшукати “мандрівницю”. На бабусю склали адмінпротокол за статтею 184 КУпАП (“невиконання обов’язків по вихованню дитини”).

Однак з’ясувалося, що мати дівчинки зловживає спиртними напоями, а також була помічена за сімейним насильством. Тому поліцейські разом з соцслужбами вилучили п’ятирічну харків’янку з сім’ї, зараз вона знаходиться під наглядом медиків.

3.jpg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше співробітники ювенальної превенції Немишлянського відділення поліції забрали з неблагополучної сім’ї троє дітей 2005 2010 і 2013 року народження. Про це повідомили в пресслужбі “главку”. Сигнал про те, що діти систематично пропускають заняття в школі надійшов у поліцію від керівництва місцевого навчального закладу. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що юні харків’яни проживають в антисоціальних умовах. Дітей відправили в лікарню для обстеження.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі