У Харкові поліція затримала підозрюваного у вбивстві

У Московському районі Харкова затримали 58-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві товариша по чарці. Конфлікт стався під час спільного вживання алкоголю. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харкові чоловіка затримали за підозрою у вбивстві матері

Раніше інформація про подію з’явилася в соціальних мережах. У Telegram-каналі “ТРУХА” стверджували, що загиблий раніше займався спортом і був досить конфліктною людиною.

“Звали Валера, колишній боксер. Останні років 5 сильно бухав, любив вплутатися в бійку під “Болеро” та іншими клубами на Салтівці”, – писали очевидці затримання.

За даними поліції, злочин стався у багатоповерхівці на вулиці Гвардійців Широнінців. 40-річний харків’янин відпочивав у компанії друзів. Між гостями виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ніж і вдарив жертву в груди. Від отриманого поранення потерпілий помер до приїзду медиків. Чоловіка затримали. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”). Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

 

 

Нагадаємо, раніше Дергачівський районний суд Харківської області повторно виніс вирок військовослужбовцю, який застрелив одного товариша по службі та поранив іншого. Сам обвинувачений не визнав своєї провини і заявив, що стріляв під ноги, а в жертв потрапив через близьку дистанцію. Суд першої інстанції засудив чоловіка до десяти років позбавлення волі, однак він оскаржив це рішення. Апеляція скасувала вирок і призначила повторний розгляд. Але суд знову визнав фігуранта винним у навмисному вбивстві, замаху на вбивство і втрати військового майна. За сукупністю злочинів ексвійськовослужбовця відправили за ґрати на 15 років.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі