У Харкові померла співробітниця патрульної поліції

У Харкові після довгої боротьби з онкологічним захворюванням померла патрульна Анастасія Забродина. У неї залишився чоловік і маленький син. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції України в Facebook.

Патрульна з Харкова встановила абсолютний рекорд України

Харків’янка однією з перших вступила в ряди копів і гідно служила з 2015 року. Два останніх роки Анастасія Забродина боролася з онкологічним захворюванням, проте сьогодні її серце несподівано зупинилося.

“Висловлюємо свої глибокі співчуття рідним і близьким Анастасії. Наші серця наповнені сумом. Вічна пам’ять”, – розповіли в управлінні патрульної поліції.

На сході України смертельно поранили 24-річного бійця з Харківської області

Нагадаємо, раніше харків’янка померла від малярії. Жінка 1981 року народження з середини березня місяць відпочивала в Танзанії, а також встигла відвідати Занзібар. Там харків’янка піддалася укусів комарів, однак не звернула на це увагу. 19 березня у пацієнтки проявилися перші ознаки хвороби: висока температура, головний біль і слабкість. Через чотири дні жінка звернулася в лікарню. Лікарі шукали ознаки коронавірусу, проте не звернули увагу на іншу недугу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі