У Харкові понад 70 житлових будинків та одна школа тимчасово залишаться без опалення та гарячої води

Обмеження пов’язані з ремонтом тепломережі. Про це сьогодні повідомили КП “Харківські теплові мережі”.

5 січня з 08:00 до 20:00 частина жителів Слобідського району тимчасово залишиться без гарячої води та опалення через дефект трубопроводу на проспекті Героїв Сталінграда, 140 та 142.

З труби валила пара: у Харкові на ТЕЦ-3 стався збій

У цей період теплопостачання та гаряча вода будуть відсутні в 73 житлових будинках і одній школі на території, обмеженій проспектом Героїв Сталінграда, проспектом Льва Ландау, вулицею Ньютона, проспектом Гагаріна.

Зник лічильник: харків’янам надіслали платіжки за опалення по 2000 гривень

Нагадаємо, раніше в Харківській області оголосили ціну на газ до квітня 2022 року. Компанія “Харківгаз збут” не планує змінювати діючий тариф для споживачів до кінця опалювального сезону. Зараз всі побутові клієнти переведені на річний тариф, але також можуть скористатися послугою “рівномірний платіж”. У компанії розповіли, що до кінця опалювального сезону оплата становитиме 7,99 гривні за кубометр.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі