Замах на життя поліцейського в метро: суд виніс вирок харків’янину

Фрунзенський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про напад на співробітника поліції в метро. Зараз рішення ще не вступило в законну силу. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Харкові перехожі затримали чоловіка, який вдарив ножем таксиста

Інцидент стався в серпні 2019 року. Озброєний ножем чоловік переслідував двох жінок. Перелякані харків’янки зайшли в підземку та звернулися до поліцейського. Коли правоохоронець підійшов до фігуранта, той вихопив ніж та вдарив його в груди.

За замах на вбивство співробітника правоохоронних органів суд засудив 54-річного чоловіка до дев’яти років позбавлення волі. Вирок не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Била поліцейського за затримання співмешканця: суд виніс вирок харків’янці

Нагадаємо, раніше четверо молодих людей підійшли до службового автомобіля поліцейських. Один з хлопців, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки, бажаючи справити враження на товаришів, заліз на машину патрульних та пошкодив її. Почувши гуркіт, правоохоронці підійшли до авто, а хлопець став тікати. Один з копів наздогнав його і повів до машини, щоб скласти протокол. У цей момент молодий чоловік вдарив правоохоронця по обличчю та втік з місця події.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі