У Харкові прокурор купив квартиру за 10 тисяч доларів

Співробітник Харківської обласної прокуратури Олександр Косий повідомив про зміни в матеріальному статусі. Про це стало відомо 10 листопада з матеріалів, опублікованих на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Згідно з документом, обвинувач став власником квартири площею в 39,9 м кв.вартість апартаментів, яку прокурор вказав у декларації, склала 275 тисяч гривень. Це 6892 гривні за квадратний метр.

У щорічній декларації Косий вказав квартиру в Харкові на 70,9 м кв, вартістю 992 тисячі гривень. Свого авто у прокурора немає. Він може безкоштовно водити Chevrolet Cruze 2012 року випуску. У 2020 році в прокуратурі Олександр Косий заробив 358 тисяч гривень, готівкою обвинувач зберігав 330 тисяч у національній валюті.

Ексглава Нацполіції в Харкові подав декларацію перед звільненням

Нагадаємо, раніше новопризначений ректор Харківського університету Тетяна Кагановська купила будинок. Згідно з декларацією, вона стала володаркою будинку в Харкові площею 120,3 м кв. Вартість нерухомості склала 1,033 мільйона гривень. Попереднім власником будинку був якийсь Геннадій Сатановський.

Коментарі