Біля Харківської ОДА Ford збив жінку

У Харкові правоохоронці розслідують аварію, що трапилася на вулиці Сумській. Вчора ввечері Ford, за кермом якого перебував 37-річний чоловік, збив жінку на пішохідному переході. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Алкоголь і аварії: кого з депутатів Харківської міськради звинувачували в порушенні ПДР

Спочатку інформація про те, що трапилося з’явилася в соціальних мережах.

“Біля площі збили жінку. Жива, відвезли на швидкій. Як думаєте, водій летів або пішохід голову не повернув?” – запитували в міському Telegram-каналі “Автомобільний Харків”.

Через майже добу в поліції підтвердили факт ДТП. За даними правоохоронців, жінка 1978 року народження отримала тілесні ушкодження. Її доставили в лікарню. Інформацію зареєстрували в Журналі єдиного обліку, кримінальне провадження поки не відкрито.

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова сталася аварія на пішохідному переході. Автомобіль Ford Focus збив дитину, яка переходила дорогу по зебрі. ДТП сталося на перехресті вулиць Пушкінської та студентської. На записах видно, що один з автомобілів, що рухалися в бік центру міста, пригальмував перед пішохідним переходом, а другий – ні. Від удару дитина навіть втратила взуття. Однак очевидці стверджували, що він зумів сам піднятися та відійти на тротуар.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі