У Харкові проводять акцію на місці ДТП з шістьма загиблими

У центрі Харкова на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова проходить акція проти перевищення швидкості. Саме там у жовтні 2017 року сталася аварія, яка забрала життя шести людей. Фотографії протесту опублікувало видання “Репост”.

П’яний водій на великій швидкості врізався в дерево: постраждали дві людини

Учасники невеликого мітингу зібралися біля пішохідного переходу. З собою вони принесли плакати “Не перевищуй”, “Не більше 50″,” #Безпечна дорога” та “#Без порушень”. Деталі акції зараз з’ясовуються.

Нагадаємо, протестувальники зібралися саме на тому перехресті, де автомобіль Lexus під керуванням Олени Зайцевої зіткнувся з Volkswagen Touareg і влетів у людей, що стояли. П’ятеро людей загинули на місці, ще одна постраждала пізніше померла в лікарні. Обох водіїв – і Олену Зайцеву, і Геннадія Дронова – засудили до десяти років позбавлення волі. Вони намагалися оскаржити це рішення, але і друга, і третя інстанції залишили його в силі.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі