Майже тисяча хворих: Харківська область стала лідером в країні за кількістю нових випадків COVID-19

За минулу добу в Харківській області підтвердили діагноз “коронавірус” у 976 жителів. Цей показник став найвищим в Україні, на другому місці знаходиться Донецька область, де захворіли 699 осіб. Лише в трьох регіонах нашої країни 28 вересня захворіли менше ніж 100 осіб. У цей список увійшли Чернігівська, Кіровоградська та Закарпатська області. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я.

У Харківській області за добу від COVID-19 померли 29 осіб

Крім того, Харківська область стала “лідером” за смертністю. Всього за минулу добу від COVID-19 і пов’язаних з ним ускладнень померли 217 українців, в тому числі 27 громадян – в нашому регіоні. Високі показники летальних випадків також були зафіксовані в Донецькій і Дніпропетровській областях (24 і 19 осіб).

Загалом, по країні коронавірус був підтверджений у 9666 громадян. При цьому за добу одужали майже 3,3 тисячі пацієнтів. Через цю негативну динаміку два регіони вже знаходяться в “помаранчевій зоні”, а ще в чотирьох перевищені окремі показники. Харківській області, попри майже тисячу хворих, посилення карантину поки не загрожує.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі