У Харкові пройде благодійна виставка пам’яті художниці, яка померла від епілепсії

У Будинку архітектора відбудеться благодійна виставка картин харківської художниці Єви Тур. Про це повідомили організатори заходу на своїй сторінці в Facebook.

“Єва Тур – молода, талановита художниця, чиє життя трагічно обірвалося від нападу епілепсії. Їй був лише 21 рік. Хвороба не залишила їй шансу, але вона залишила нам її роботи, її погляд на світ і бажання знайти відповіді на найголовніші питання. Ми не можемо повернути час назад, але ми можемо разом, врятувати ще чиєсь життя”, – йдеться в повідомленні.

Без глядачів і з фінансовими проблемами: як культура в Харкові пережила карантин

Гроші, залучені на виставці, організатори акції планують передати мамі 11-річної Єви Аліні Майстренко. Юна харків’янка страждає на важку форму епілепсії та потребує дорогого лікування.

У центрі Харкова художник з Великобританії намалював новий мурал

Виставка і збір коштів для Єви й інших хворих на епілепсію пройде 11 вересня в Будинку архітектора по вулиці Дарвіна, 9. Початок – о 14:00. Вхід вільний.

Нагадаємо, раніше в Харкові відбувся традиційний трієнале екологічного плаката, присвячений пам’яті чорнобильську катастрофу та її наслідків. Свої роботи на ньому представлять графіки і художники з 53 країн світу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі