У Харкові пройде виставка, присвячена Іловайській трагедії

Експозиція під назвою “Нью-Йорк – Іловайськ: вибір” відкриється 13 серпня в Харківському історичному музеї імені М. Ф. Сумцова. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

Як розповіли співробітники музею, виставка буде присвячена героям, які брали участь у боях за Іловайськ. Серед них – боєць батальйону “Донбас” Маркіян Паславський, який загинув, захищаючи українську землю.

У центрі Харкова художник з Великобританії намалював новий мурал

Над створенням виставки працював колектив Національного музею Революції Гідності разом з Музеєм української діаспори та сім’єю Паславських, яка передала особисті речі Маркіяна для експозиції.

Глядачам покажуть документальний фільм, який розповість про Іловайську трагедію та долі захисників, серед яких був і Маркіян Паславський.

“Нейлонова” виставка Nude: в Харківській Муніципальній галереї вимкнули світло

Експозиція триватиме до 26 вересня. Відвідувати її можна з вівторка по неділю з 9:30 до 17:00.

Нагадаємо, раніше в Харкові відбулось традиційне трієнале екологічного плаката, присвячене пам’яті чорнобильської катастрофи та її наслідків. Свої роботи на ньому представлять графіки та художники з 53 країн світу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі