У Харкові психіатр незаконно виписувала рецепти на метадон

Лікаря-психіатра підозрюють у систематичній незаконній видачі рецептів на право придбання наркотичного засобу. За останніми даними, правоохоронці виявили майже 500 епізодів незаконної видачі таких рецептів на території Київського району Харкова. Лікар працює в декількох медичних приватних центрах. Про це 15 листопада повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Ховав психотропні речовини в обігрівачі: під Харковом затримали наркокур’єра – поліція

Під час обшуків правоохоронці вилучили близько 1500 медичних карт пацієнтів, печатки, медичну документацію та близько 16 000 рецептів на видачу наркотичних засобів. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонення від посади. Якщо провину психіатра доведуть в суді, їй може загрожувати від двох до п’яти років в’язниці.

Почав тікати, побачивши поліцейську машину: у Харкові затримали чоловіка з наркотиками

Нагадаємо, раніше поліцейські з’явилися до 34-річного харків’янина, який посіяв на ділянці біля приватного будинку плантацію конопель. Чоловік запевнив, що вирощував рослини без мети збуту. Під час обшуку правоохоронці вилучили близько 500 рослин. За вирощування конопель чоловікові загрожує до семи років ув’язнення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі