У Харкові п’яний рецидивіст вдарив патрульного

Вчора ввечері співробітник патрульної поліції прибув на виклик через сімейну сварку. Поки правоохоронець документував правопорушення, на нього накинувся один з учасників конфлікту – 36-річний раніше неодноразово судимий безробітний. Про це повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

У Харкові безробітний іноземець побив палицею поліцейського: суд виніс вирок

Чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння, на вимоги патрульних заспокоїтися він не реагував, а навпаки – чинив опір і навмисно завдав інспектору поліції кілька ударів рукою по голові і в обличчя.

Про невгомонного чоловікова повідомили в райвідділ. Слідчий вніс інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України: загроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі або її позбавлення на такий же термін. Зараз вирішується питання про повідомлення зловмисникові підозри та обрання йому запобіжного заходу.

У Харкові темношкірий хлопець “під кайфом” вдарив поліцейського палицею

Нагадаємо, в Харкові судитимуть рецидивіста, який вдарив поліцейського в обличчя. За інформацією прокуратури, вночі 20 червня четверо молодих людей підійшли до службового автомобіля поліцейських. Один з хлопців, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки заліз на машину та пошкодив її. Коли правоохоронці підійшли до авто, хлопець почав тікати. Один з копів наздогнав його і повів до машини, щоб скласти протокол. У цей момент хуліган вдарив правоохоронця в обличчя, після чого втік з місця події. Поліцейським вдалося розшукати порушника на наступний день. Хлопця помістили під варту, тепер йому загрожує до п’яти років в’язниці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі